Kerstconcert 11 december 2015

flyerOp 11 december 2015 heeft Stichting Bewust Rond ruim 300 ouderen uit Amersfoort en omstreken kunnen trakteren op een warm kerstconcert in de sint Joriskerk, zodat zij even konden genieten van bekende en minder bekende kerstliederen gezongen en een prachtige uitvoering van het Avé Maria.

Het beroemde Naberorgel van de kerk, samen met Gospelkoor Relation en diverse solisten, zorgden onder leiding van Job Unger en Gert Mannee, voor een hoogwaardige muzikale omlijsting. Met als hoogtepunt het Avé Maria gezongen door Astrid Sparreboom.

Om in de prachtige, maar enigszins frisse kerk toch comfortabel te zitten, kreeg iedereen ter plekke een dekentje cadeau. Waarop Job Unger de link legde met het karakter van de avond: ‘Het kerstverhaal is als een warme deken voor ons.’ Zoals ook een van de ouderen na afloop reageerde: ‘De afwisseling van liederen was erg mooi, niet te traditioneel. We hebben zo genoten, het was heerlijk om mee te zingen. Hier word je écht warm van binnen.’

Hun dekentje namen ze dankbaar mee naar huis. En bij het verlaten van de kerk kreeg iedereen nog een heerlijke banketstaaf en een kortingsbon van sponsor “Picnic” supermarkt aan huis. Waarna sponsor “Besseling Vervoert” de ouderen die zich voor vervoer hadden opgegeven, gratis, per bus terug naar huis bracht.

Met dank aan:
Supermarkt aan huis ‘Picnic’
Besseling vervoert
Gospelkoor Relation
Sint JorisKerk Amersfoort
Bloemisterij Bloemsierkunst Edelweis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *