Aankondiging braderie rondom Nijenstede

Op vijdag 2 oktober organiseert Stichting Bewust Rond in samenwerking met woonzorgcentrum Nijenstede en Beweging 3.0 een gezellige braderie voor jong en oud rondom het wooncentrum.

Met de braderie willen wij de bewoners van de Nijenstede in contact te brengen met de wijk en andersom. Iedereen is welkom: de bewoners van de Nijenstede en hun familie, kinderen, kleinkinderen, verzorgers, buurtbewoners, jong en oud.

De bezoekers kunnen onder andere genieten van de lekkere hapjes van de gratis proeverij, koopjes jagen bij de standjes van verschillende lokale ondernemers,  en een kijkje nemen bij de verschillende informatiestands.

Jong en oud kan zich vermaken met de oud-hollandse spelen, die de ouderen zich nog uit hun jeugd zullen herinneren. Maar ook voor de allerjongsten is er iets te doen: ze kunnen zich laten schminken en zich uitleven op een springkussen.

Met de opbrengsten van de braderie organiseert Stichting Bewust Rond in december een concert in Amersfoort. Dit wordt vergelijkbaar maar anders dan het concert dat we in december 2014 hebben georganiseerd. Meer informatie wordt gepresenteerd op de braderie. Klik hier voor informatie over het concert van 2014.

De braderie vindt plaats van 13.00 tot 17.00 op het terrein van wooncentrum Nijenstede, Heiligenbergerweg 84, 3816 AM Amersfoort. Een deel van de activiteiten vindt buiten plaats maar de meeste activiteiten vinden plaats in het gebouw van Nijenstede, zodat de braderie ook bij slecht weer kan doorgaan.

De braderie wordt mede mogelijk gemaakt door:
Zorgcentrum Nijenstede
Beweging 3.0
Leef 3.0
Axe Media
MBO Amersfoort
Pure Basics
Sportfondsenbad Amersfoort
Amersflora
Gall en Gall

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.