Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Braderie Nijenstede

2 oktober 2015, 13:00 - 17:00

Spel- en informatiemarkt “Ontmoet je buurt” Nijenstede Amersfoort.

Vrijdag, 2 oktober 2015, was het dan zover. Nadat de eerste bezoekers langzaam het terrein waren binnengedruppeld, werd de middag officieel geopend door wethouder mevrouw Immink en Mark Bosch, directeur van de hoofdsponsor “rond consulting” uit Amersfoort.

In een onverwachts toch druilerig en hoopvol zonnetje, liepen buurtbewoners en ouderen langs de gezellige kraampjes vol buurtinformatie en koopjes van de verschillende lokale ondernemers. Met Oudhollandse spelen werden jong en oud uitgedaagd. Tot vermaak van de ouderen konden de allerjongsten zich laten schminken en ravotten op het springkussen. Dit om vervolgens onder het genot van de lekkere hapjes van de gratis proeverij deel te nemen aan het rad van fortuin.

Al met al een zeer geslaagde MVO middag waarbij woon-zorgcentrum Nijenstede letterlijk en figuurlijk midden in de wijk stond en we de ouderen een fijne afwisseling in de dagelijkse routine hebben mogen bezorgen.

Met dank aan: rond consulting, Purplehrm consulting, woon-zorgcentrum Nijenstede, Beweging 3.0, Leef 3.0, Axe Media, MBO Amersfoort, Pure Basics, Sportfondsenbad Amersfoort, Amersflora, Gall en Gall.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2015
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Nijenstede
Heiligenbergerweg 84
Amersfoort, 3816 AM Nederland