Schinkelhaven 2010

Op 21 mei 2010 organiseerde de Stichting Bewust Rond een uitstapje met het woonzorgcentrum dat al sinds de oprichting van rond consulting onze overbuur is, Schinkelhaven van stichting PuurZuid. We bezochten op deze zonnige dag samen met 15 bewoners en begeleiding Artis.

Het oude Amsterdamse dierenpark bood een prettige wandelmiddag met voldoende zon en exotische beesten. Luie leeuwen en reptielen wisselden af met het mooie aquarium en de warme vlindertuin. De lunch met pannenkoeken viel goed in de smaak. Na nog een tweede rondje door het park werd het tijd om de dag af te ronden en alle bewoners veilig thuis af te zetten. De medewerkers van Schinkelhaven zijn vol lof over de filosofie van Rond Consulting en de aanpak van Stichting Bewust Rond. Natuurlijk hebben zij zelf enorm meegeholpen om de dag succesvol te maken, maar deze complimenten steken wij graag in onze zak.

“De bewoners van Schinkelhaven, vrijwilligers en personeel hebben enorm genoten van deze dag en wij willen het personeel van Stichting bewust rond bedanken voor deze zeer geslaagde dag. Wij waren alle zeer onder de indruk hoe jullie organisatie dit mogelijk heeft gemaakt. Erik en Marie-José bedankt voor de fijne samenwerking.

Hartelijk bedankt.
Anneke, Gerda, Ingrid, Margriet, Henk en Marja”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *